Presentatieavond Compacten en Verrijken

Namens alle C&V begeleiders willen we jullie van harte uitnodigen op de presentatieavond.

Op donderdagavond 7 juni vindt van 19.00 t/m 20.30 uur de presentaties plaats waar de leerlingen die dit schooljaar hebben meegedaan aan het Compacten en Verrijken (C&V) hun project presenteren. De opzet van deze avond is om de ouders en andere belangstellenden een overzicht te geven van de diversiteit van de C&V-projecten die dit schooljaar door jullie zijn uitgevoerd.

De presentaties vinden plaats in de A-vleugel van school. In het centrale gedeelte wordt een markt ingericht waar alle projecten worden uitgelegd. Ook is er in de omliggende lokalen, door de groepjes, steeds een presentatie van maximaal 15 minuten van één van de projecten. Deze presentatie wordt beoordeeld door een begeleider. De inhoudelijke beoordeling van het C&V-project wordt gedaan door de vakdocent. Deze twee beoordelingen leiden tot een cijfer voor het C&V-project.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18.30 start opbouw door de leerlingen.
  • 18.50 uur inloop van ouders en andere belangstellenden.
  • 19.00 t/m 20.30 uur presentatie van de projecten op de centrale markt + verschillende presentaties van de projecten in vijf lokalen.
  • 20.30 uur einde

We willen jullie allemaal om (een deel van) deze avond te komen kijken naar de geweldige werkstukken van de leerlingen. Ook zouden we het erg leuk vinden als je er bij bent als vakdocent van een groepje.

Kom je als vakdocent, en wil je ook een groepje beoordelen? Tof! Wil je me dan even terugmailen?

Met vriendelijke groeten, Baukje Düking en Danny Desar (coördinatoren van het C&V-project)