Informatie-avond ouders groep 8

Op donderdag 25 november is de informatieavond voor ouders van groep 8. Helaas kunnen we u niet fysiek op school ontvangen, maar gelukkig kunnen we u online van informatie voorzien. De links komen op donderdag online op deze pagina.1. 'Zelfstandig Gymnasium, wat betekent dat?' door Stéphanie Bakker. Waarom zou uw kind voor een gymnasium kiezen?

2. 'De Verbeelding' door Harold van Voorst. Wat biedt het USG op creatief gebied?

3. 'De rol van de mentor in de onderbouw' door Marinde Mastbergen. Hier krijgt u een indruk van hoe de mentor zijn/haar leerlingen probeert goed te begeleiden.

4. 'Wat kan er nog meer?' door Paula Mostert. Paula vertelt over het Homerus-programma; alles wat onze school biedt om de leerlingen extra uit te dagen als ze dat graag willen.

5. 'Het USG door de ogen van de ouders' door ouders van ouderraad. In deze sessie kunt u vragen stellen aan de ouders; wat zijn hun ervaringen met het USG?

6. 'Het USG door de ogen van de leerlingen' door leerlingen en Aad van Diemen. In deze sessie staan leerlingen klaar om hun ervaringen te delen. Heeft u een vraag voor hen, sluit je dan aan!

7. Rondleiding door het USG door leerlingen en Stefan Landman. Zij nemen u mee door de school om een indruk te krijgen van hoe het USG er van binnen uitziet.

Door in het onderstaande schema te klikken op het onderdeel van uw keuze gaat u automatisch naar de Teams-bijeenkomst. Vanaf donderdag eind van de middag is dit schema actief.

Helaas niet digitaal

Normaal gesproken is er op deze avond ook een mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen aan onze collega's van het ondersteuningsteam. Omdat dit vaak vertrouwelijke gesprekken zijn doen we dit liever niet digitaal. Heeft u toch een vraag, stelt u prijs op een persoonlijk gesprek over eventuele extra begeleiding van uw kind dan kunt u dit mailen naar Martine Korpel. Zij zal uw vragen beantwoorden of doorspelen naar de juiste persoon binnen ons ondersteuningsteam.