Muziek

De Bigband van muziekvereniging AMOR is opgericht in 2018 en heet AURA. We zijn met ongeveer 20 leden, waaronder veel blazers: saxofoons, trombones, trompetten en ook piano, drum, gitaar en bas. En we hebben een zangeres!

Onze dirigent heet Bert Groothedde. Samen repeteren we elke maandagmiddag op afwisselende, swingende muziek, oud en nieuw, met én zonder zang, van Miles Davis tot Bruno Mars. We treden onder andere op bij AMOR-avonden en tijdens de diploma-uitreiking, maar ook buiten school.

Lid worden? Vragen? Stuur dan een mailtje naar hfaber@usgym.nl. Er worden geen audities gehouden; kom gewoon een keertje meedoen en dan zien (horen!) we vanzelf of het kli(n)kt!

--------

Muziek in de bovenbouw, ofwel BANDKLAS

Vond je muziek in klas 1 en 3 leuk? Heb je zin in een uitdaging? Kom dan meedoen met de bandklas! Vanaf klas 4 kun je muziek doen als onderdeel van het Homerus-programma. We gaan dan aan de slag met mooie, leuke, diepgaande en uitdagende projecten, bijvoorbeeld filmmuziek, songwriting, improvisatie en koor. We treden ook op tijdens AMOR-avonden en met de bandjesavond Alter Amor.

In de onderbouw heb je al kennis gemaakt met diverse instrumenten, of je had al ervaring, maar toch is noten lezen of een instrument (goed) kunnen bespelen geen vereiste. Het enige dat van belang is, is dat je ervan houdt om samen muziek te maken, en daarin te groeien!

De lessen vinden wekelijks plaats in de bandbreedte (8e en 9e uur) en komen gewoon in het rooster. Instromen (bijv. in de 5e) is mogelijk.

Meer info? Stuur een mailtje naar hfaber@usgym.nl.