Alle aangemelde leerlingen zijn geplaatst

30 - Mar - 2022

Alle aangemelde leerlingen zijn geplaatst

We zijn blij te laten weten dat alle aangemelde leerlingen zijn geplaatst op het USG! Heel fijn dat we niemand hoeven teleurstellen.

Vandaag krijgen jullie ouders bericht via de mail en eind van de week zul je een brief thuiskrijgen met de post krijgen met de bevestiging.

We leven erg mee met de leerlingen die elders zijn uitgeloot, vooral omdat op het USG geen plaatsen meer beschikbaar zijn. We hopen dat zij een plekje zullen krijgen op een andere leuke school.

Hij is er weer, de Vox, het bulletin voor ouders van USG-leerlingen. In dit nummer onder andere: interviews met de afgezwaaide conrector Aad van Diemen en zijn opvolger Henk-Jan van Zwieten, docenten en leerlingen over de nieuwe klassieke reis naar de Provence, Paula Mostert blikt terug op de op de...

Lees verder

Tijdens de laatste twee schoolweken is er vanalles te doen. In de bijlage zie je precies wie waar wanneer verwacht wordt. Bekijk dit goed, zodat je nergens absent gemeld wordt!

Lees verder

Wij, de GLOSsers uit de klas 3, hebben ons sinds het begin van het jaar bezig gehouden met goede doelen. Dit onderwerp motiveert ons enorm! Nu hebben we besloten daadwerkelijk geld in te zamelen voor twéé goede doelen en hiermee USGeeft een nieuw leven in te blazen.

Lees verder

In verband met de naderende storm Eunice en de door het KNMI aangekondigde Code Oranje vervallen vandaag (vrijdag 18 feb) na het tweede blok alle lessen en activiteiten. De school sluit om 12.00 uur. Op die manier hebben alle leerlingen en medewerkers genoeg tijd om veilig thuis te komen.

Lees verder