Alle aangemelde leerlingen zijn geplaatst

30 - Mar - 2022

Alle aangemelde leerlingen zijn geplaatst

We zijn blij te laten weten dat alle aangemelde leerlingen zijn geplaatst op het USG! Heel fijn dat we niemand hoeven teleurstellen.

Vandaag krijgen jullie ouders bericht via de mail en eind van de week zul je een brief thuiskrijgen met de post krijgen met de bevestiging.

We leven erg mee met de leerlingen die elders zijn uitgeloot, vooral omdat op het USG geen plaatsen meer beschikbaar zijn. We hopen dat zij een plekje zullen krijgen op een andere leuke school.

Wij, de GLOSsers uit de klas 3, hebben ons sinds het begin van het jaar bezig gehouden met goede doelen. Dit onderwerp motiveert ons enorm! Nu hebben we besloten daadwerkelijk geld in te zamelen voor twéé goede doelen en hiermee USGeeft een nieuw leven in te blazen.

Lees verder

In verband met de naderende storm Eunice en de door het KNMI aangekondigde Code Oranje vervallen vandaag (vrijdag 18 feb) na het tweede blok alle lessen en activiteiten. De school sluit om 12.00 uur. Op die manier hebben alle leerlingen en medewerkers genoeg tijd om veilig thuis te komen.

Lees verder

Op de valreep voor de Kerstvakantie is van zowel ouderblad Vox Hieronymi als schoolkrant Apoforeta een nieuwe editie verschenen!

Lees verder