Informatieavond aanstaande 26 november

Informatieavond aanstaande 26 november

Deze keer kunt u onze informatieavond thuis online bijwonen vanuit uw comfortabele stoel

Informatieavonden

Deze zullen online plaatsvinden. In het filmpje hieronder krijgt u alvast een indruk van de onderwerpen die mogelijk aan bod zullen komen. (Als het filmpje niet werkt zou u deze link https://www.youtube.com/embed/G06u5K5ipj0 of een andere browser kunnen proberen.)

In verband met het coronavirus worden er ook in het voortgezet onderwijs maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Dit betekent voor de NUOVO scholen dat oriëntatie op het voortgezet onderwijs anders wordt vormgegeven dan gebruikelijk

Op donderdag 26 november hebben ouders van kinderen in groep 8 de gelegenheid om deel te nemen aan een online informatieavond van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG). Vooraf aanmelden voor deze avond is niet nodig. De avond start om 19.00u.

Zie hier het programma van deze informatieavond.

Fysieke open dagen

De open dag van het USG vindt op zaterdag 23 januari van 10.00-13.00u online plaats. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Open lesmiddagen

De open lesmiddagen zijn uitsluitend toegankelijk voor leerlingen van groep 8 en worden gehouden op dinsdag 26 januari en woensdag 3 februari van 13.30 tot 15.30 uur. De inschrijving hiervoor opent na de kerstvakantie. Het inschrijfformulier is dan te vinden op de website van de school.

Mocht bovenstaande berichtgeving veranderen door aanscherping of versoepeling vanuit het RIVM of de overheid, dan is deze informatie steeds terug te vinden zijn op onze website; https://www.nuovo.eu/corona.

Wij kiezen er als NUOVO-scholen voor om het dringende advies van de VO-raad te volgen om geen oudergesprekken of ouderavonden op school te organiseren.

Lees verder

In de afgelopen maanden is het voor iedereen duidelijk geworden dat reizen naar verschillende landen en zelfs binnen Nederland niet zomaar mogelijk is vanwege oplopende besmettingsaantallen met covid-19.

Lees verder

In een crisistijd als deze worden we geconfronteerd met allerlei onzekerheden en haastig ingevoerde regelingen. Het dringend advies om mondkapjes op scholen te dragen is er een van.

Lees verder

Zoals jullie misschien al doorhadden miste er vorige week iemand op school. Het klaslokaal was net iets leger of je fietsbuddy fietste ineens niet meer mee. Dit komt omdat er vorige week, Model European Parliament Nationaal was! Je kan niet zomaar meedoen aan Nationaal, daar is een hele selectie voor....

Lees verder

Dit protocol heeft als doel dat alle NUOVO-scholen op dezelfde wijze handelen in het kader van het omgaan met leerlingen en medewerkers inzake Covid-19 (Corona).

Lees verder