Leesvoer

Leesvoer

Op de valreep voor de Kerstvakantie is van zowel ouderblad Vox Hieronymi als schoolkrant Apoforeta een nieuwe editie verschenen!

De nieuwe Vox!

Hij is er weer, de Vox, het bulletin voor ouders van USG-leerlingen. In deze Vox onder andere: een interview met gymdocent Charissa Zwiers, foto’s van de nieuwe aanbouw, een grootvader en kleinzoon over hun AMOR-optreden, leerlingvereniging Patrilles, de absentiecoördinator en boekentips van zesdeklasser Nils Neisingh.

Wie dit – en meer – wil lezen kan dat doen via de volgende link:

http://www.usgym.nl/vox-hieronymi

De nieuwe Apo!

De Apo komt met een speciale Kerst-editie, met tips voor een grandioze kerstlook, een Christmas DIY, een kerstrecept en een fantastische top-10 met kersthits. Verder is mevrouw Boss geinterviewd over haar liefde voor planten en zijn Aimee en Noor op de koffie geweest bij meneer Kamerbeek. Kortom: genoeg reden om hem meteen te gaan lezen!

Lees hem hier: https://www.usgym.nl/apoforeta

Op de valreep voor de Kerstvakantie is van zowel ouderblad Vox Hieronymi als schoolkrant Apoforeta een nieuwe editie verschenen!

Lees verder

Afgelopen vrijdag was het Paarse Vrijdag, een dag waarop scholieren door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met LHBTQ+’ers. Het was mooi om te zien dat veel collega’s en leerlingen iets paars hadden aangetrokken.

Lees verder

Op donderdagavond 25 november van 19 tot 21 uur vindt op het USG de informatie-avond voor ouders van kinderen uit groep 8. Deze avond vindt ONLINE plaats, de link vindt u binnenkort op deze pagina.

Lees verder

Vier leerlingen mochten op 23 september meedoen met de Junior Wiskunde Olympiade, vanwege het feit dat ze de Kangoeroewedstrijd zo goed hadden gemaakt in het voorjaar. Op zaterdag 25 september was digitaal de prijsuitreiking. Daarbij waren er weer mooie resultaten neergezet door onze leerlingen. Een eervolle vermelding voor Casper Heimel...

Lees verder

Debatteren, hard werken en dansen; MEP nationaal 2021 Afgelopen week werd de 33e editie van MEP gehouden. Voor degenen die niet weten wat MEP is; MEP staat voor Model European Parliament. Dit is een soort wedstrijd tussen jongeren waar zij het Europees Parlement naspelen en debatteren over actuele onderwerpen. MEP...

Lees verder