Leesvoer

Leesvoer

Op de valreep voor de Kerstvakantie is van zowel ouderblad Vox Hieronymi als schoolkrant Apoforeta een nieuwe editie verschenen!

De nieuwe Vox!

Hij is er weer, de Vox, het bulletin voor ouders van USG-leerlingen. In deze Vox onder andere: een interview met gymdocent Charissa Zwiers, foto’s van de nieuwe aanbouw, een grootvader en kleinzoon over hun AMOR-optreden, leerlingvereniging Patrilles, de absentiecoördinator en boekentips van zesdeklasser Nils Neisingh.

Wie dit – en meer – wil lezen kan dat doen via de volgende link:

http://www.usgym.nl/vox-hieronymi

De nieuwe Apo!

De Apo komt met een speciale Kerst-editie, met tips voor een grandioze kerstlook, een Christmas DIY, een kerstrecept en een fantastische top-10 met kersthits. Verder is mevrouw Boss geinterviewd over haar liefde voor planten en zijn Aimee en Noor op de koffie geweest bij meneer Kamerbeek. Kortom: genoeg reden om hem meteen te gaan lezen!

Lees hem hier: https://www.usgym.nl/apoforeta

In de week na de kerstvakantie deden een aantal vierdeklassers mee aan het jaarlijkse Model European Parliament. Tijdens het provinciale MEP komen gemotiveerde leerlingen van verschillende scholen uit Utrecht bijeen, om na te denken en te debatteren over actuele vraagstukken en hier uiteindelijk een resolutie voor te vinden.

Lees verder

De nieuwe Vox Hieronymi, ouderblad van het USG, is verschenen! Met onder andere een afscheids-interview met Ingrid van Veggel, een kijkje in de keuken bij het Willebrordusfonds en een fijne boekentipdrie voor de koude winteravonden. Veel leesplezier!

Lees verder

Wij, de GLOSsers uit de klas 3, hebben ons sinds het begin van het jaar bezig gehouden met goede doelen. Dit onderwerp motiveert ons enorm! Nu hebben we besloten daadwerkelijk geld in te zamelen voor twéé goede doelen en hiermee USGeeft een nieuw leven in te blazen.

Lees verder

Op de valreep voor de Kerstvakantie is van zowel ouderblad Vox Hieronymi als schoolkrant Apoforeta een nieuwe editie verschenen!

Lees verder

Afgelopen vrijdag was het Paarse Vrijdag, een dag waarop scholieren door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met LHBTQ+’ers. Het was mooi om te zien dat veel collega’s en leerlingen iets paars hadden aangetrokken.

Lees verder