Leesvoer

Leesvoer

Op de valreep voor de Kerstvakantie is van zowel ouderblad Vox Hieronymi als schoolkrant Apoforeta een nieuwe editie verschenen!

De nieuwe Vox!

Hij is er weer, de Vox, het bulletin voor ouders van USG-leerlingen. In deze Vox onder andere: een interview met gymdocent Charissa Zwiers, foto’s van de nieuwe aanbouw, een grootvader en kleinzoon over hun AMOR-optreden, leerlingvereniging Patrilles, de absentiecoördinator en boekentips van zesdeklasser Nils Neisingh.

Wie dit – en meer – wil lezen kan dat doen via de volgende link:

http://www.usgym.nl/vox-hieronymi

De nieuwe Apo!

De Apo komt met een speciale Kerst-editie, met tips voor een grandioze kerstlook, een Christmas DIY, een kerstrecept en een fantastische top-10 met kersthits. Verder is mevrouw Boss geinterviewd over haar liefde voor planten en zijn Aimee en Noor op de koffie geweest bij meneer Kamerbeek. Kortom: genoeg reden om hem meteen te gaan lezen!

Lees hem hier: https://www.usgym.nl/apoforeta

Op woensdag 12 oktober 2022 heeft William Andrews, diplomaat bij de Ambassade van Verenigde Staten in Nederland, een bezoek gebracht aan het USG. Hij heeft een presentatie gehouden tijdens het VVV-blok Maatschappijwetenschappen over de politiek in de VS.

Lees verder

Hij is er weer, de Vox, het bulletin voor ouders van USG-leerlingen. In dit nummer onder andere: interviews met de afgezwaaide conrector Aad van Diemen en zijn opvolger Henk-Jan van Zwieten, docenten en leerlingen over de nieuwe klassieke reis naar de Provence, Paula Mostert blikt terug op de op de...

Lees verder

Tijdens de laatste twee schoolweken is er vanalles te doen. In de bijlage zie je precies wie waar wanneer verwacht wordt. Bekijk dit goed, zodat je nergens absent gemeld wordt!

Lees verder

Wij, de GLOSsers uit de klas 3, hebben ons sinds het begin van het jaar bezig gehouden met goede doelen. Dit onderwerp motiveert ons enorm! Nu hebben we besloten daadwerkelijk geld in te zamelen voor twéé goede doelen en hiermee USGeeft een nieuw leven in te blazen.

Lees verder