Laptops

Computers zijn een belangrijk hulpmiddel in het onderwijs, ook op het USG. Sommige vakken hebben een volledige digitale lesmethode, bij andere vakken wordt de laptop naast het lesboek gebruikt om bijvoorbeeld extra stof op te zoeken en presentaties te maken.

Laptop kunnen via The Rent Company gehuurd of gekocht worden. Zij bieden laptops met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee is uw zoon of dochter altijd verzekerd van een werkende laptop in de klas en heeft u er geen omkijken naar. Voor aanvullende informatie en uitleg heeft The Rent Company een speciale informatie pagina gemaakt waar u alles terug kunt vinden. Hier kunt u de bestelflyer van The Rent Company downloaden.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om ergens anders een laptop aan te schaffen of om een laptop te gebruiken die u al in uw bezit hebt. De laptop valt altijd onder de verantwoordelijkheid van de ouders en leerlingen zelf.

Wanneer ouder(s)/verzorger(s) om financiële redenen geen device kunnen aanschaffen, kunnen zij via Stichting Leergeld een coupon aanvragen waarmee het device gratis bij The Rent Company besteld kan worden.

Voor ouder(s)/verzorger(s) die om andere redenen geen device aanschaffen, bestaat de mogelijkheid om bij de school een device aan te vragen. De school zorgt in dit geval voor een volwaardig alternatief, dit device kan echter alleen op school gebruikt worden en de school niet verlaten.