Werken op het USG

Op het USG werken we hard voor onze leerlingen. Er is veel ruimte voor interne en externe scholing, om bij te blijven in ons vakgebied en om onze leerlingen goed te kunnen begeleiden. We werken intensief samen met externe organisaties als de Universiteit Utrecht en de Stichting Het Zelfstandig Gymnasium. Werken op het USG betekent dat ook jij jouw bijdrage hieraan levert.

Onze docenten zijn overwegend universitair geschoold, beschikken over een 1e-graads lesbevoegdheid of zijn hiervoor in opleiding. Dit is essentieel, omdat wij academisch geschoolde en vaardige docenten willen hebben, die bovendien in alle leerjaren kunnen lesgeven. USG-docenten zijn innovatief, vak deskundig en gekwalificeerd.

Meer informatie over het USG en over onze visie op onderwijs en begeleiding vind je in de schoolgids en via scholen op de kaart.

Alle vacatures op het USG zijn terug te vinden op https://www.werkenbijnuovo.nl/vacatures en opwww.meesterbaan.nl.

Open sollicitaties kunnen worden gemaild naar info@usgym.nl.

Het Utrechts Stedelijke Gymnasium is één van de 15 NUOVO-scholen. Samen met deze 15 NUOVO-scholen realiseren en bevorderen we het openbaar voortgezet onderwijs in de regio. We zijn samen verantwoordelijk voor het voortgezet onderwijs aan ruim 12.000 leerlingen!

Als collega van het USG maak je niet alleen deel uit van onze school, maar ook van NUOVO Scholen. En dat heeft voordelen! Bij NUOVO stimuleren wij de ontwikkeling van onze collega's. Er is ruimte voor ambities, voor zowel persoonlijke als professionele groei. Wil je meer weten over NUOVO Scholen? Bekijk dan deze pagina.