MS OFFICE (365)

MS OFFICE (365)

Log in met jouw account van school op MS Office 365 via deze link: outlook.com/nuovo.eu. De inloggegevens zijn gelijk aan die van de schoolcomputers. Nadat je bent ingelogd heb je toegang tot je schoolmail, Word, PowerPoint, Excel, OneDrive etc. als in het onderstaande voorbeeld.

INSTALLEREN MS OFFICE OP JE EIGEN COMPUTER

Als leerling of als docent op het USG hadden we al de mogelijkheid om te werken met de online versie van Word, PowerPoint, Excel etc.

Nu hebben we ook de mogelijkheid om MS Office installeren op onze eigen computers. Deze mogelijkheid is bedoeld voor schoolwerkzaamheden op een eigen computer.

Houd er voor de installatie rekening mee dat de installatie ruimte in beslag zal nemen op je lokale harddisk, ssd of ander soort disk waarop jouw installatie van Windows draait. Die ruimte zal ook na de installatie van MS Office voldoende moeten zijn om Windows goed te laten functioneren. Als de vrije diskruimte voor de installatie minder dan 5GB is dan raad ik een lokale installatie van MS Office af. Kies er in dat geval voor om te werken met de online versie van het MS Office pakket.

  • Log in op je eigen Windows computer met een account met beheerdersrechten.
  • Log met je schoolaccount in op MS Office 365 (inlognaam je school e-mailadres) en vind je installatiebestand op https://portal.office.com/account
  • Volg de instructies op die verschijnen op je beeldscherm om de installatie te voltooien.