Feestcommissie

De feestcommissie staat bekend om dé vereniging van het USG. Wij organiseren elk jaar minimaal twee evenementen: één (of meerdere) schoolfeest(en) en het USGala. Wij zijn een gezellige en gemotiveerde groep van 10 leerlingen, allen afkomstig uit de bovenbouw. Naast gezelligheid staan organiseren en plannen bij ons hoog in het vaandel.

Er moet veel worden geregeld om de evenementen te organiseren: een geschikte locatie, het thema van het feest, de kaartverkoop en niet te vergeten de dj's. Wij merken dat de feesten wat losmaken in en onder de scholieren. Onze feesten zijn een uniek moment voor USG'ers. Verschillende jaarlagen kunnen op deze gelegenheden op een andere manier sociaal contact leggen. De feesten zorgen voor een hechtere band tussen zowel leerlingen en docenten als tussen leerlingen onderling.

Daarnaast staan de USG schoolfeesten bekend om de fijne sfeer en gezelligheid. Wij vinden het belangrijk dit imago hoog te houden. Elk jaar proberen wij het beste onszelf te halen zodat we er keer op keer een geslaagd feestje van kunnen maken.

Eens per jaar kunnen leerlingen uit klas 4, 5 of 6 zich aanmelden om te solliciteren bij deFeCo. Dit moment wordt op tijd aangekondigd.
Voor vragen of verzoeken kun je altijd mailen naar: feco.usgym@gmail.com.

Jarrisch Ramcharan en Bart vd Vliert zijn de begeleidende docenten van de FeCo.
Het bestuur van de FeCo bestaat uit twee leerlingen uit klas 6 en één uit klas 5.
Wij zijn ook actief op Facebook en Instagram.