De feestcommissie staat bekend om dé vereniging van het USG. Wij organiseren elk jaar minimaal twee evenementen: één (of meerdere) schoolfeest(en) en het USGala. Wij zijn een gezellige en gemotiveerde groep van 10 leerlingen, allen afkomstig uit de bovenbouw. Naast gezelligheid staan organiseren en plannen bij ons hoog in het vaandel.

Er moet veel worden geregeld om de evenementen te organiseren: een geschikte locatie, het thema van het feest, de kaartverkoop en niet te vergeten de dj's. Wij merken dat de feesten wat losmaken in en onder de scholieren. Onze feesten zijn een uniek moment voor USG'ers. Verschillende jaarlagen kunnen op deze gelegenheden op een andere manier sociaal contact leggen. De feesten zorgen voor een hechtere band tussen zowel leerlingen als leraren onderling.

Daarnaast staan de USG schoolfeesten bekend om de fijne sfeer en gezelligheid. Wij vinden het belangrijk dit imago hoog te houden.Elk jaar proberen wij het beste uit de feesten en onszelf te halen zodat we er keer op keer een geslaagd feestje van kunnen maken.

Het belooft opnieuw een onvergetelijk en feestelijk jaar te worden.Eens per jaar kunnen leerlingen uit klas 4, 5 of 6 zich aanmelden om auditie te doen voor deFeCo. Voor vragen of verzoeken kun je altijd mailen naar: usgfeestcommissie@hotmail.comFloortje Kootte is de begeleidende docente van de FeCo. Bestuur: twee leerlingen uit klas 6en één uit klas 5.Wij zijn ook actief op Facebook en Instagram: