Jaarboek

Bij het jaarboek ben je verantwoordelijk voor de productie van de jaarlijkse uitgave van de Almanak. In de Almanak vind je een terugblik op het afgelopen schooljaar in verschillende vormen.

Door middel van verslagen, foto’s en enquêtes leggen we alles wat er in het afgelopen schooljaar gebeurd is zo goed mogelijk vast. Binnenons team heeft iedereen verschillende talenten om een zo goed mogelijke Almanak af te leveren.

Zo is de één goed in foto’s maken en de ander in stukjes schrijven. Een vereniging voor iedereen dus, die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Tijdens de vergaderingen is er ook vrijwel altijd een taart of andere lekkernij aanwezig. De ontspannen sfeer die tijdens de vergaderingen heerst is uniek onder de leerlingverenigingen.

Audities voor het jaarboek zijn altijd aan het begin van het jaar. Ook zijn we verantwoordelijk voor het organiseren van de promodagen waarbij we het jaarboek en de school in het zonnetje zetten. Vind je het leuk om deel uit te maken van een gezellig team en ben je creatief ingesteld dan is het jaarboek de ideale vereniging voor jou