Leerlingenraad

De leerlingenraad (llr) bestaat uit leerlingen die zich inzetten om de school beter en nog leuker te maken en vertegenwoordigt de meningen van leerlingen op school. De leerlingenraad bespreekt zaken die spelen op school met de schoolleiding en gaat ook zelf aan de slag om problemen op te lossen. Daarnaast organiseert de leerlingenraad jaarlijks een Valentijnsactie en een ludieke actie.

Elke week vergaderen wij over belangrijke en actuele zaken die op school spelen. De onderwerpen lopen enorm uiteen, van de inhoud van het leerlingenstatuut tot de toetsweken, van rooster perikelen tot activiteiten.

We zijn de verbindende schakel tussen de schoolleiding en de leerlingen. De schoolleiding bespreekt met de leerlingenraad zaken die leerlingen aangaan en waarvan ze de mening wil weten van leerlingen en andersom bespreken wij problemen, vragen of voorstellen met de schoolleiding. Alle leerlingen van de school kunnen ons altijd bereiken met een vraag, probleem of voorstel via leerlingenraadusg@gmail.com en op Instagram (usgymleerlingenraad), of je kan natuurlijk één van ons aanspreken op school!

Voorzitter: Nils Neisingh (5e)

Vice-voorzitters: Joep Arendsen (6e) en Anouar Haouli (6e)

Penningmeesters: Daniël Kunenborg (6e) en Joep Moens (5e)

Volledige leerlingenraad:

Joep Arendsen (6e)

Anouar Haouli (6e)

Daniël Kunenborg (6e)

Esther Weerstra (6e)

Seema Barkmeijer (5e)

Noeza van ‘t Kruijs (5e)

Joep Moens (5e)

Nils Neisingh (5e)

Auke van Schoot (5e)

Sophie Evers (4e)

Siep Michielsen (4e)

Stijntje Sigterman (4e)

Casper Voogt (4e)

Casper Evers (3e)

Maren Neisingh (3e)

Claire Zwetsloot (3e)

Roef Schroten (2e)