Leerlingenraad

De leerlingenraad (llr) bestaat uit leerlingen die zich inzetten om de school beter en nog leuker te maken en vertegenwoordigt de meningen van leerlingen op school. De leerlingenraad bespreekt zaken die spelen op school met de schoolleiding en gaat ook zelf aan de slag om problemen op te lossen. Daarnaast organiseert de leerlingenraad jaarlijks een Valentijnsactie en een ludieke actie.

Elke week vergaderen wij over belangrijke en actuele zaken die op school spelen. De onderwerpen lopen enorm uiteen, van de inhoud van het leerlingenstatuut tot de toetsweken, van rooster perikelen tot activiteiten.

We zijn de verbindende schakel tussen de schoolleiding en de leerlingen. De schoolleiding bespreekt met de leerlingenraad zaken die leerlingen aangaan en waarvan ze de mening wil weten van leerlingen en andersom bespreken wij problemen, vragen of voorstellen met de schoolleiding. Alle leerlingen van de school kunnen ons altijd bereiken met een vraag, probleem of voorstel via leerlingenraadusg@gmail.com en op Instagram (@usgymleerlingenraad), of je kan natuurlijk één van ons aanspreken op school!

Onze leden:
Voorzitters: Thijs Ploegmakers (5e), Flore Dane (4e), Noor el Boukili (3e), Josephine Biemans (3e), Josha Lammeretz (2e)

Voltallige leerlingenraad:
Pilou Baas (6e klas)
Casper Evers (6e klas)
Julius Mathijsen (6e klas)
Juliana Zorlu (6e klas)
Maren Neisingh (6e klas)
Claire Zwetsloot (6e klas)
Karmijn Kroeks (5e klas)
Mina Dannawi (5e klas)
Noah Kersten (5e klas)
Roef Schroten (5e klas)
Sara Spanauf (5e klas)
Nina Swinkels (5e klas)
Dilara Gökay (4e klas)
Noura Sieroversche (4e klas)
Anne Weckhuysen (4e klas)
Douwe Krediet (3e klas)

Alvast bedankt!

Groeten van de leerlingenraad