De leerlingenraad (llr) bestaat uit leerlingen die zich proberen in te zetten voor het bestuur van de school. Ze zijn met drie leerlingen vertegenwoordigd in de medezeggenschapsraad en vergaderen elke week om belangrijke en actuele zaken te bespreken. De onderwerpen lopen enorm uiteen, van een regelwijziging tot de tuin, van een nieuwe docent tot de Romereis.

Ook worden alle MR vergaderingen voorbereid en besproken. Ze zijn de verbindende schakel tussen de schoolleiding en de leerlingen, de schoolleiding komt bij de leerlingenraad als ze iets willen weten van de leerlingen, en ook andersom kunnen ook alle leerlingen er terecht als ze een vraag of voorstel voor de schoolleiding hebben.

De criteria die wij belangrijk vinden voor onze audities zijn: initiatief, creativiteit, zelfverzekerdheid en bovenal enthousiasme. Leerlingen kunnen ons altijd bereiken (graag zelfs), voor een vraag, voorstel, auditie of iets anders, via leerlingenraadusg@hotmail.com en Facebook, of spreek gewoon een van ons aan op school!

Arthur Uit den Boogaard (6e)
Thijs van Royen (6e)
Mohamed Zaatout (6e)
Willem Toet (6e)
Mats de Vink (5e)
Anahita Randjgari (5e)
Matthijs Holstege (5e)
Victorine Bax (5e)
Robin Freriks (4e)
Ciska Molenaar (4e)
Esra Hemmelder (3e)
Mila Smit (3e)
Justus Flier (2e)
Bas Oldenhuis (2e)
Isabelle Bal (2e)