Nintendi

Wil je je hand oog coordinatie verbeteren, je communicatie versterken of gewoonweg het naar je zin hebben? Bij onze leerlingvereniging Nintendi zorgen wij voor de mogelijkheid om samen videogames te spelen!

We spelen voornamelijk multiplayer spellen op de Nintendo Switch zoals Pico Park (communicatie, samenwerken), Mario Kart (hand-oog coordinatie, reflexen), Just Dance (geheugen, fysiek).

Ook gaan we een Minecraft server opzetten. Hier willen we dan samen van alles bouwen! We organiseren op de server ook wedstrijden waarbij je dan aan de hand van een thema/stijl iets moet bouwen. Denk aan thema’s als Griekse Oudheid, Post Modernisme, Barok, Toekomst en nog veel meer!

Waarom een videogame vereniging? Aan gamen zitten veel positieve kanten, maar ook negatieve. Door samen te gamen in een veilige omgeving zorgen we ervoor dat het een leuke, leerzame en sociale ervaring is. Onze vereniging heeft eens in de 3 weken een sessie, om te zorgen dat er ook nog genoeg ruimte is voor andere verenigingen en andere belangrijke zaken. Ook werken we met inschrijflijsten, waarbij maar 15 leerlingen per sessie zijn toegestaan, zodat het niet te druk wordt. Lijkt je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan bij Nintendi door een mail te sturen naar nintendi@usgym.nl