Open Lesmiddagen

Open Lesmiddagen

Lijkt het je leuk om de sfeer te proeven bij het USG? Kom dan naar de Open Lesmiddag.

Op woensdag 6 en dinsdag 12 maart 2024 van 13.30-15.30 uur organiseren we de open lesmiddag. Tijdens de open lesmiddag kan je de school nog een beetje beter leren kennen en de sfeer op het USG zelf ervaren. Kom je ook?

Inschrijven Open lesmiddag

In verband met beperkte plaatsen is inschrijving voor de open lesmiddag verplicht.

Het USG heeft allerlei mogelijkheden voor leerlingen die meer kunnen en willen dan we standaard aanbieden. Je kunt versnellen, extra vakken kiezen, HPG doen, enz. Maar sommige leerlingen willen en kunnen iets bijzonders, wat niet past in de manier waarop school is georganiseerd. Bijvoorbeeld VVV volgen in een ander leerjaar...

Lees verder

De nieuwe VOX is uit! Met deze keer onder andere een terugblik op de Schoolstrijd en interviews met conciërge Ahmed, geschiedenisdocent Danny Desar en promoverende collega's Nienke Draaisma en Ruben Poelstra. Geniet ervan!

Lees verder

Donderdag 16 maart, tijdens de toetsweek, heeft een fanatieke groep leerlingen meegedaan aan de jaarlijkse Kangoeroewedstrijd. De delegatie van het USG viel in de prijzen!

Lees verder

In de week na de kerstvakantie deden een aantal vierdeklassers mee aan het jaarlijkse Model European Parliament. Tijdens het provinciale MEP komen gemotiveerde leerlingen van verschillende scholen uit Utrecht bijeen, om na te denken en te debatteren over actuele vraagstukken en hier uiteindelijk een resolutie voor te vinden.

Lees verder